Köszönöm a csodálatos fejlécet Zabienek! Rengeteg szép fejlécet kaptam már tőle. Nagyon szépen és megbízhatóan dolgozik. Nagyon szépen köszönöm. Most egy idézettel kedveskednék neki. :)


"
Szükségben mutatkozik meg az igazi barát. "

2011. július 21., csütörtök

2.Ki vagy ?

A mackó a Borz és a fájdalmas arcú közé ült, engem pedig az ölébe ültetett és még mindig szorosan fogott.

-Ki vagy és mit akarsz?- Nézett rám a családfő. Szemeimet csak lehunytam nem foglalkoztam vele. Erre a szőkeség nekem akart rontani, de a kis kobold szerű vámpír lány le fogta, mire morcosan fújtatott egyet, majd el rohant. Erre ránk nézett, azaz a mackóra inkább. 
-Nem megyek dolgom van. -Jelentette ki, majd még erősebben szorított.
-Emmett menj utána.-Szólalt meg a bronz. 
-Nem.- Mondta és nem engedett el. 
-Én szememet még mindig csukva tartottam kényelmesen be dőltem a mackó ölébe, ez elég hosszú lesz. Mivel az úton egyáltalán nem pihentem, most itt az ideje ki pihenem magam. 
-Hé hé hé. Ne aludj. -Mire kinyitottam a szemem szembe találtam magam a kobolddal. 
-Na. - Mondtam majd kérdően néztem rá. 
-Ki vagy? -Kérdezte meg majd úgy döntöttem válaszolok.
-Anysah vagyok.-Mondtam, mire a mackó meg lepődött és kicsit engedett a szorításán. Erre én nem mentem el, sőt inkább jobban hozzá bújtam. Kényelmes volt. 
-Miért jöttél?- Kérdezte most a családfő.
-Ahj. Sok a kérdés nem gondoljátok?- Kérdeztem meg majd meg forgattam a szemeimet. 
-Ha válaszolsz a kérdéseinkre és el mondod mit akarsz, akkor talán tárgyalhatunk arról is.- Mondta egy karamell hajszínű nő. Ekkor nyitódott az ajtó és belépett rajta egy barna hajú ember lány. Rá néztem majd el mosolyodtam. Mire észbe kaptam hogy mosolygok már mindenki engem nézett. Eltüntettem a mosolyomat majd vissza feküdtem a maci karjaiba és pihentem tovább. 
-El engedlek, de akkor nem bántasz senkit? - Nézett rám a maci mire bólintottam. Nem tudtam volna másképp reagálni mert egyszerűen vonzódtam hozzá. El engedett, majd meg álltam a szoba közepén.
-Tehát akkor még egyszer. Mit akarsz ?- Nézett rám a maci.
-Azért jöttem, hogy végezzek a Cullen családdal és az ember lánnyal. -Erre a karamell hajszínű nő meg lepetten nézett rám. 
-Ki küldött?- Kérdezte meg Emmett, azt hiszem így hívják. 
-Victoria. -Mondtam ki egyszerűen mire  bronz fiú morogni kezdett.
-Én egy bérgyilkos vagyok, tucatnyi vámpírt megöltem már. Először a szőkeséggel akartam végezni, majd fokozatosan még ma mindenkivel. -Mondtam közben körmeimet piszkálgattam. 
-Értem. Mik a további terveid?-Nézett rám most a családfő. 
-Nem tudom. Valamiért képtelen vagyok végezni bármelyikőtökkel. -Néztem rá a macira, majd gyorsan el kaptam a fejem és a bakancsomat bámultam. Ekkor a szőkeség lesétált a lépcsőn, majd az ember lányra  nézett. Mindenki meg lepődött, mire én már ugrottam is.  Fel kaptam a lányt és arrébb ugrottam vele. Rosalie morogni kezdett, közben szemei aranyról éjfeketévé váltak. Tudtam ez mit jelent. Ekkor Edward mellém ugrott, a mackó pedig a szöszi elé. Mire pislogtam egyet, mindenki mellettünk volt, kivéve mackót és a fájdalmas arcút, mert ők szöszit fogták le. 
-Vidd ki a lányt. -Mondtam közben a bronzosra néztem, aki bólintott.

3 megjegyzés:

 1. Szia!

  Elolvastam, és tetszik!:)
  Viszont van itt egy-két dolog,amire jó,ha figyelsz.Sok a szóismétlésed, és vannak félbehagyott mondatok.
  Pl ez: -Ha válaszolsz a kérdéseinkre és el mondod mit akarsz, akkor talán tárgyalhatunk arról is.- Mondta egy karamell hajszínű nő.
  - Itt nem derül ki,hogy miről tárgyalnának, ezektől függetlenül, szerintem rendszeres olvasód leszek:)Azonnal:D

  Puszi:)
  Carly

  VálaszTörlés
 2. szia
  nagyon jó a fejezet XD
  Rosalie ezek után remélem nem lesz tagja a Cullen családnak XD
  várom a kövit
  puszy

  VálaszTörlés